Sawmill camp
Sawmill camp
V kolik hodin kdo plánujete odjezd z Prahy a okolí? Pojedeme společně v koloně? Já navrhuji odjezd cca. třetí nebo čtvrá hodina.
-
- 2nd Lieutenant
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sawmill camp
Pic, jedu v pátek kolem 16h z Plzně.Pokud to všechno klapne,tak jedu nejdřív do Nepomuka na benzínku, vyzvednout ještě jednu posádku s Muttem. Tak pokud ti to nějak vyjde,můžem jet společně. Jede snad i M151.
OK predbezne sraz v rudny u benzinky 16.00. Uvidime jak na tom bude Vojta a Milan
Se mnou moc nepočítejte. Jsem po operaci a navíc mám v pátek od 17:00 něco tak na 3 hod :-)morlor píše:OK predbezne sraz v rudny u benzinky 16.00. Uvidime jak na tom bude Vojta a Milan
Původně jsem chtěl ject v sobotu dopoledne, protože mám něco ještě do 16:00. Jedině že bych to zrušil. Ještě dám vědět. Budu sledovat dění na fóru.Milan píše:Se mnou moc nepočítejte. Jsem po operaci a navíc mám v pátek od 17:00 něco tak na 3 hod :-)morlor píše:OK predbezne sraz v rudny u benzinky 16.00. Uvidime jak na tom bude Vojta a Milan
V.
Když pojedete v tenhle čas jel bych s vámi kudy jedete abych se někde připojil.
-
- 2nd Lieutenant
- Kontaktovat uživatele:
Tak počítám,že kolem 17 - 17.30h budete v Plzni.Kde se sejdem?
Plzni se vyhneme, jedeme Rokycany Šťáhlavy na Chválenice a Chocenická Lhota. Tak se sejdeme v Chválenici? V Holoubkově se k nám chce přidat Milan Kliment.
Hned za Chválenicema je po levý straně benzínka a dá se tam v poho zastavit..morlor píše:Plzni se vyhneme, jedeme Rokycany Šťáhlavy na Chválenice a Chocenická Lhota. Tak se sejdeme v Chválenici? V Holoubkově se k nám chce přidat Milan Kliment.
-
- 2nd Lieutenant
- Kontaktovat uživatele:
Ve Chválenicích na benzínce ? A jaká hodina + - ?
Tak mě něco v pátek odpadlo, takže bych mohl být na tý Rudný už třeba v 15:00. Takže pokud by jsi Aleši chtěl vyjet dřív tak no problem. 

In MUTT we trust!
Předběžně ano. Ještě ať se vyjádří Véčko jak na tom je. A co Chalín přepadnem ho v armáči nebo se k nám taky po cestě přidá.
Kdo nejede s náma jede sám.
Kdo nejede s náma jede sám.
Zítra máme slezinu tak zjistím v kolik to stíhaj hoši a dám vědět.Ale myslím si,že když vyrazíte v 16 hod z Rudný tak se můžem v klidu připojit.