OT diskuze
Re: Střihač drátů
Já myslím, že je totální blbost se vůbec na toto téma bavit, jelikož ta skupina lidí co jezdí, jak říkáte jen k pomníkům vás taky nepomlouvá, že jste si pořídili úplně blbý auto do terénu. Vůbec pomlouvání je blbost, ať se stará každý o sebe. Jinak já na oslavy taky nejezdím, ale je to každého věc a jiných blbá starost. 

Re: Střihač drátů
Ano, nemá to smysl,my o koze- Vy o voze,buď jste to nepochopili,nebo nechtěli pochopit a raděj se rovnou urazili,u těchto složitějších témat to chce číst pozorněji a trochu přemýšlet,než vynesete Vaše soudy 
Mazejte raděj provětrat auta a nelezte jen na Muttforum,když je tam tak krásně...
Tyhle fóra jsou jak lednička,jdeš tam 20x za den a beztak je tam prdlajs novýho

Mazejte raděj provětrat auta a nelezte jen na Muttforum,když je tam tak krásně...

Tyhle fóra jsou jak lednička,jdeš tam 20x za den a beztak je tam prdlajs novýho

1951 - M38 Willys MC
1967 - DKW Munga F91/4
1967 - DKW Munga F91/4
- Stanles
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT diskuze
Tady si možete směle pokračovat v deatě o pomničkaření.
Samozřejmě na problematiku se lze dívat z mnoha úhlů. Každý si vybere ten svůj. Já trvám na tom, že popularizovat historii jakoukoliv formou je lepší než jen kritizovat. S wíliskama jezdí skutečně až na pár vyjímek chlapci ve "zralém středním věku" třeba jako já v šedesáti. Ovšem ruku na srdce kdo přijede když nepřijedou takový jako jsem já? Odpověď je poměrně snadná. Na druhou stranu mi nedělá problém dojít položit kytičku na hrob legionáře pěšky. A mám pocit, že o tomhle to je. Říkám jen svůj názor. Samozřejmě mám taky problém s chováním které zmiňoval Pedro nebo Bigheat. Možná se shodneme, že "prsení" je potřebné a vhodnost formy je na každém z nás. Vždy je problém když něco dělá debil. Protože výsledek nemůže být jiný než debilní.
Jinak Pedro pořád mám na paměti, že ti dlužím flašku.
Jinak Pedro pořád mám na paměti, že ti dlužím flašku.
Víte někdo nějakém dalším kusu tohoto Jeepu fc 170 nebo to je pravděpododbně jedinej kus?
http://auto.bazos.cz/inzerat/58356746/J ... ontrol.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/58356746/J ... ontrol.php
Re: Testace
V květnu se jezdí...a
příští rok se nás musí sjet víc..Re: Testace
Kurňa to je druhoválečnejch vozidel v tej Plzni před synagógou
A Jack tu brečí,že nemůže jezdit...
Vy Plzeňácí jední,že byste ho třeba pozvali?Hanba vám,veškerou slávu chcete sami sklidit...

A Jack tu brečí,že nemůže jezdit...

Vy Plzeňácí jední,že byste ho třeba pozvali?Hanba vám,veškerou slávu chcete sami sklidit...

1951 - M38 Willys MC
1967 - DKW Munga F91/4
1967 - DKW Munga F91/4
No, já patřím k Old Car Rangers Praha www.oldcarrangers.cz, ale v Plzni opravdu dělá "naší" a "pozdější" války 7. kavalérie. https://www.facebook.com/7th-Cavalry-Cz ... 941047162/
Byli tak hodní, že i "Grenaďana" vzali mezi sebe...
Tak za rok, ju:-))
Byli tak hodní, že i "Grenaďana" vzali mezi sebe...
Tak za rok, ju:-))
Naposledy upravil(a) Doga dne 11 kvě 2017 15:09, celkem upraveno 1 x.
Ju,ju- hodím to přes léto třeba do barev Kolumbijský zkorumpovaný Policie a příští rok tam valím 

1951 - M38 Willys MC
1967 - DKW Munga F91/4
1967 - DKW Munga F91/4
Tak když už se to tady probírá: v letošním konvoji celkem 6 muttů ( 2 x A1 + 4 x A2 ), z toho 5 jelo v řadě na samém konci konvoje.
mutt m151 A2, 1977
gaz 69, 1956
jeep cj 5 RC
gaz 69, 1956
jeep cj 5 RC
Já to říkám pořád.... MUTTů je u nás hodně a žádnej MUTTFEST nikdo nepořádá... Tak proč ho neudělat v Plzni a okolí... Nejdřív Mutty, pak Humvee, REA a M813, to vše zakončený Strykerama......:-))
- Stanles
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuty OT diskuze z topicu o testacích.