Aktualizace
- Stanles
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktualizace
Tuhle zkratku samozřejmě znám, ale určit to jde udělat tak jak píšu když to takhle funguje na jiných forech.
Takováhle situace u Tebe někdy nastala?Stanles píše:...otevře se mi místo fora který nemám celý prohlídnutý.
- Stanles
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to víš, když jdu systematicky shora dolůPedro píše:Takováhle situace u Tebe někdy nastala?Stanles píše:...otevře se mi místo fora který nemám celý prohlídnutý.
Pro tuto úpravu je třeba editace zdrojového kódu phpbb a jeho šablon. Na to teďka nemám čas. Časem na to mrknu, ale hned to nebude. Do té doby mačkej shift čao
In MUTT we trust!
Heureka - a hned je to pondělí veselejší ...M151 píše:Ahoj, problém s nezobrazováním aktivních témat a nových příspěvků vyřešen. Sorry za delší vybavovací lhůtu, zabralo to chvilku - ale je málo času a musím se soustředit hlavně na projekty který mi vydělávaj peníze.
- nebo klik prostředním tlačítkem myši - odkaz se otevře do nového paneluM151 píše:Pro tuto úpravu je třeba editace zdrojového kódu phpbb a jeho šablon. Na to teďka nemám čas. Časem na to mrknu, ale hned to nebude. Do té doby mačkej shift čao
- Stanles
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stím kolečkem sem to nevěděl, díky. Dobrá radaLiS píše:- nebo klik prostředním tlačítkem myši - odkaz se otevře do nového paneluM151 píše:Pro tuto úpravu je třeba editace zdrojového kódu phpbb a jeho šablon. Na to teďka nemám čas. Časem na to mrknu, ale hned to nebude. Do té doby mačkej shift čao