Představení.
Představení.
Máte pravdu, že jsem se vyskytl na fóru a tak nějak jsem se pozapomněl představit. Moc se mi ani nechtělo, páč některé příspěvky nic moc a tak učiním slušnosti za dobře až nyní. O Mutta jsem poprvé zavadil (mnozí můj příběh znají), když jsem jako náctiletý sledoval co se děje na středním východě v pásmu Gazy a izraelská armáda Mutty hojně používala k potlačování nepokojů. Tam na černobílé obrazovce ¨TV přijímače zn. Ametyst jsem ho poprvé uviděl a ihned mě ten divnej stroj velice zaujal . Používali hardtopy a zamřížovaná okna , prostě kára, která mě zaujala. Pak moře let nic a najednou k prodeji na netu u nás po renovaci. Bylo rozhodnuto a naprosto jsem tomu propadl. Nejdřív A2 USMC a pak A1C US ARMY aby to nebylo tak fádní a stejné. No a to je v kostce celé. Jako každý co začíná nezkušenost, neználkoství, procitnutí opětovná renovace......... standardní vývoj těch , kteří moc neznají terén do té doby mnou nepoznaný. Jsem veteránista podle skalních 2. kategorie a horší, protože jsem si renovace netvořil sám. Mě to nevadí a těm co to vadí tak mi je to jedno. Prostě mám jiné vlohy na jiné věci. Normální záležitost, někdo to nedokáže pochopit , ale to je jeho problém ne můj. Nevrtám do věcí které momentálně neumím, nestydím se za to , ale snažím se vše naučit. Pomocí kamarádů tady odtud , kteří jsou normální a rádi poradí a pomohou, tak to jde a je to super. No a ta auta sem dám dohromady, nerad se něčím chlubím, ať to mám za sebou. Jednou to přijít muselo.
- Přílohy
-
- 1069268_500989979969336_797018218_n.jpg (167.14 KiB) Zobrazeno 2327 x
Re: Představení.
Pěkný. Tvoji A2 jsem už párkrát viděl na srazu ve Zvoli, ale A1 jedna ještě ne. Díky za foto.
Re: Představení.
Stane , máš víc fotek než já sám, už jsem je asi někde zašantročil, díkes.
Pro odborníky na A1C , kaslík už mám dávno, nějak jsem se k němu ještě nedostal. Snad to nebude už tak dlouho trvat, mám ho 2 roky.
Pro odborníky na A1C , kaslík už mám dávno, nějak jsem se k němu ještě nedostal. Snad to nebude už tak dlouho trvat, mám ho 2 roky.