SUPER MUTT A Z ARÁBIE
Fording ventil
Tak pozor! Pokud znáte dobře manuály, tak tam je brodící kit (rovněž tak i například Heater kit) uvedený ve zvláštních výbavách vozu. A VŽDY byl součástí fording kitu i ventil a táhlo (bez toho to není tak spolehlivý). Zrovna tak i součástí topícího kitu byla například zásuvka, kryt masky a kryt haupny... Proč tedy v brodění ventily nejsou??? žádná záhada to není, u náhradních sad pro marínu se nedodával, protože již byl (z předešlých instalací) namontovám na voze, takže by se tedy ten druhý vyhodil.
Tak kdo má brodění, měl by mít i ventil, marína nemarína.
Ventil se dá sehnat, ale musíte obrečet jednu díru navíc v palubce.
Ahoj lidi!
Tak kdo má brodění, měl by mít i ventil, marína nemarína.
Ventil se dá sehnat, ale musíte obrečet jednu díru navíc v palubce.
Ahoj lidi!
Re: SUPER MUTT A Z ARÁBIE
finále...
Tak to je hodně dobrá práce. Opravdu radost pohledět.
No ty vole..krása..
Ty voe už jsi jak ženský,ty když maj nový boty tak si taky nechávaj zespodu cenovky jinak super
No tě bůh. Z toho doma jíte né? Všechno nový, voňavý jak čerstvě nafasovaný a rovnou z regálu. Já blbec každej starej krám a šroubek leštim a renovuju,nic nevyhodim a tady se jede v úplně jiný renovátorský rovině.
Ten spodek to je paráda,vršek samozřejmě taky
Držák na pušku by měl být až na kraji ne?Jak bys přes ní zapínal světla?
Já to mám na kraji a když tam mám M-4 tak moc místa není a takhle je to ještě víc k pedálům...
Kde jsi sehnal hasičák?Ten mi ještě chybí.Jinak fakt nádhera...
Držák na pušku by měl být až na kraji ne?Jak bys přes ní zapínal světla?
Já to mám na kraji a když tam mám M-4 tak moc místa není a takhle je to ještě víc k pedálům...
Kde jsi sehnal hasičák?Ten mi ještě chybí.Jinak fakt nádhera...
1951 - M38 Willys MC
1967 - DKW Munga F91/4
1967 - DKW Munga F91/4
Já už jen namontoval brodící sadu, stříknul nápisy a dodělal pár věcí. Jinak Made in the Sawmill Company.