Hosting a doména
Hosting a doména
Ahoj všem - tento týden mi přišla faktura na hosting a doménu pro muttforum.cz
Platil jsem za provoz cca 1500,- Kč na další rok.
Pokud by někdo chtěl libovolnou částkou přispět na provoz tohoto fóra tak mi písnětě SZ a napíšu Vám číslo účtu. Nikoho do toho nechci nutit, ale bylo by fajn kdyby někdo něco málo dal.
Na oplátku můžu nabídnout emailovou schránku ve tvaru "neco@muttforum.cz".
Dále sháním někoho kdo umí dobře anglicky na pomoc pi překládání pár zajímavých článků které mám.
Já na to bohužel nemám čas.
Díky všem za jakýkoli support pro komunitu muttařů.
Platil jsem za provoz cca 1500,- Kč na další rok.
Pokud by někdo chtěl libovolnou částkou přispět na provoz tohoto fóra tak mi písnětě SZ a napíšu Vám číslo účtu. Nikoho do toho nechci nutit, ale bylo by fajn kdyby někdo něco málo dal.
Na oplátku můžu nabídnout emailovou schránku ve tvaru "neco@muttforum.cz".
Dále sháním někoho kdo umí dobře anglicky na pomoc pi překládání pár zajímavých článků které mám.
Já na to bohužel nemám čas.
Díky všem za jakýkoli support pro komunitu muttařů.
In MUTT we trust!
Re: Hosting a doména
Myslím si,že když dá každej kilo tak to nikoho nepoloží.Takže já začínám.Pošli mi jak ti ho dopravit nebo poslat na účet.
Muttaři sobě!
Muttaři sobě!
taky zasílám kilčo a nejspíš se musím ozvat na SZ. Zdraví
V.
V.
čau.pošli mi info jak ti mam dopravit to kilo.kassa
- Stanles
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidávám.
Až se někdy potkáme máš u mne kilo.Do tý doby to snad vydržíš jestli to nějak spěchá tak mi pošli číslo účtu na SZ.
Díky všem - takový ohlas sem nečekal. Těší mě to víc než ty peníze. Jen tak dál pánové.
In MUTT we trust!
-
- 2nd Lieutenant
- Kontaktovat uživatele:
Pic, jj souhlasim posli mi cislo uctu
Čus. Samozřejmě taky rád přispěju na dobrou věc. Pošli mi číslo učtu.
Ahoj, taky rád přispěji.
Zdar, pošli mi číslo učtu.
Ahoj kluci, po roce je to tady zase , a opět v mém mailu "přistála" faktura na cca 1500,- Kč za doménu a hosting pro muttforum.cz
Ocenil bych kdyby jste opět něco poslali (zejména tvrdé jádro :) ) abych to nemusel platit všechno sám. Ale zase to všechno nechávám na Vás. Stále platí že je možné mít emailovou schránku ve tvaru "neco@muttforum.cz" kterou si můžete přesměrovat na Váš "civilní mejl" :)
Díky všem a muttingu zdar!
Ocenil bych kdyby jste opět něco poslali (zejména tvrdé jádro :) ) abych to nemusel platit všechno sám. Ale zase to všechno nechávám na Vás. Stále platí že je možné mít emailovou schránku ve tvaru "neco@muttforum.cz" kterou si můžete přesměrovat na Váš "civilní mejl" :)
Díky všem a muttingu zdar!
In MUTT we trust!
Jo, něco přihodím až přijde žena z práce.Mám sice účet,ale ovládá ho ona, dokonce i internetově,což je pro mě španělská vesnice.
- Stanles
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Poslal sem Ti tam kilčo ;)