Ford Mutt M151 A2
-
- 2nd Lieutenant
- Kontaktovat uživatele:
Ford Mutt M151 A2
Splnil jsem si jedno velké přání a koupil si Mutta A2. Vrak jsem koupil v květnu 2006. Renovace mi sice trvala rok, ale vyplatila se.Nedávno jsem koupil je?tě vlek M416,na kterém právě probíhá renovace - foto je?tě nemám k dispozici.
Naposledy upravil(a) RK dne 25 zář 2007 16:10, celkem upraveno 1 x.
plzeňský mutaři
ten mu?ák vypadá pěkně - akorát bych tro?ku seříz to sání - a ?ňůru vod antény uvázat k pantům předního vokna - pár cetek a tretek a bude to libovec - víc fotek s vět?im rozli?enim
hele a znáte toho plzeňáka s tou A2 jako?e kavalerie????
hele a znáte toho plzeňáka s tou A2 jako?e kavalerie????
mnojo - má to moc pěkný - viděl sem ho na bahnech - svym způsobem se ani nedivim ?e kdy? sem je tahal do terénu tak mi řekli ?e nejedou - ?e by si to umazali :D
má moc pěkně udělaný ty muniční bedničky na předních blatníkách - i vkusně poře?ený kvůli tomu dorazy na sklopený vokno (i kdy? by mě sralo ?e to neni origo a ?e mi to v terénu bude kmásat s blatníkem) - jediný co mam co von nemá je dečka na gril :D
má moc pěkně udělaný ty muniční bedničky na předních blatníkách - i vkusně poře?ený kvůli tomu dorazy na sklopený vokno (i kdy? by mě sralo ?e to neni origo a ?e mi to v terénu bude kmásat s blatníkem) - jediný co mam co von nemá je dečka na gril :D
-
- 2nd Lieutenant
- Kontaktovat uživatele:
Snark píše:mnojo - má to moc pěkný - viděl sem ho na bahnech - svym způsobem se ani nedivim ?e kdy? sem je tahal do terénu tak mi řekli ?e nejedou - ?e by si to umazali :D
Jo jo ja do bahna taky moc nechci takze je chapu delal jsem to moc dlouho nato to hned zasrat.Bednicky supr na ten blatnik se blbe shani uz jsem to skousel. Ale ted delam karu za muta tak nemam moc casu na shaneni bednicky snad potom tak zatim pic.